Du är varmt välkommen att utforska den djupa livskunskapen som yogan erbjuder. Tillsammans i en grupp eller individuellt. 

Yoga är en personlig erfarenhet för var och en som praktiserar, där vi också kommer till en djupare insikt om oss själva. Jag håller kurser i Hathayoga, Gravidyoga och ger Ayurvediska behandlingar.

All verksamhet bedrivs på Salve hälsocenter, Södermalm, Stockholm. www.salvestockholm.se


                                 * * *"Att praktisera yoga är att ge mig själv det jag behöver just för stunden, att ta en paus från vardagens schema och lyssna till kroppens önskemål och stilla sinnet. Att leva yoga är att tillåta sig själv att vara fullt närvarande mer och mer i vardagen. Att uppskatta livet och se dig själv och din omgivning med mer värme och kärlek". Läs mer under Hathayoga och  Gravidyoga . 


gravidyoga

Ge dig själv som gravid kvinna en riktigt skön stund med mjuk yoga och avslappning.

Yoga är en skön och rekommenderad träningsform under graviditeten. Under ett yogapass arbetar vi mjukt igenom kroppens olika delar, stärker upp och skapar flöde i kroppen. Vi jobbar medvetet med andningen under hela passat. Så med hjälp av rörelser och andningstekniker kommer du att uppleva en ny styrka i kroppen, djup avspänning och ett flöde av energi. Vi praktiserar dessutom andningstekniker som kommer att stödja dig under förlossningen m.m.  Vi avslutar varje pass med en skön guidad avslappning.


                                    * * *


Ayurveda

Är en uråldrig vetenskap. Den lär ut att hälsa upprätthålls genom balans mellan de tre grundläggande elementen, Vata (luft), Pitta (eld), Kapha (vatten). Syftet med Ayurveda är att skapa harmoni mellan dessa krafter. Ayurveda är Sanskrit och betyder livs-(Ayur) kunskap(Veda).

Alla behandlingar inom ayurvedan är exklusiva. Vi använder bara dom finaste ekologiska oljorna. Behandlingen anpassas helt till dig. Läs mer här om behandlingar.                     

Bild: Shiroabyanga, underbar huvud, nacke, axlar ansiktsmassage med varm sesamolja.